Recomanacions gastronòmiques

Reading time: 2 – 3 minutes

chef_food.jpg

A l’estiu és un bon moment per anar de soparillos amb els amics, sobretot perquè quan surts de sopar pots anar a cremar les calories que has acomulat durant tiberi. Així que gràcies al Jesus i a l’Oriol us passo algunes referències. Unes provades i altres pendents però totes molt atractives.

La llar del Filador un local no massa maco, molt rustic i situat a ciutat vella on podeu degustar unes fondue brutals. No us perdeu el sopar que ens varem fotre: entrants (en abundància), fondeu de formatge, reglet de carn, fondeu de xocolat i tot això per 17¤ per cap, beguda a part. Brutal,eh!!! això si s’ha de reservar a i demaneu la relget abans d’anar-hi: 93 319 26 90, direcció: c/Cortines, 13 al costat d’Arc de Triomf.

La Coqueria com podem llegir a la seva web: Tast de COQUES fredes i calentes, assortiment d’embotits ibèrics i de l’Empordà, selecció de formatges, patés i foies. Varietat en vins, caves i pans artesans. Podem anar-ho a provar a: Saragossa n.66 08006 Barcelona (St. Gervasi) T. 93 416 15 60.

Buda restaurante decoració oriental brutal i amb una pinta exquisita però té pinta de ser molt car. Si heu de quedar bé, una bona opció i molt centric a: c/Pau Clarís,92 si voleu reservar ho heu de fer a: 93 318 42 52.

Thaï Garden un altre que he provat i aquest uns quants cops. Voleu anar a Thailandia? doncs aquest restaurant és realment com estar-hi durant unes hores, tan pel menjar, com per la decoració com pels vestits dels cambrers. Un pel car pel meu gust per anar-hi fora de l’hora de dinar on tenen un assequible menú per 12¤. Això si, recomano que reserveu perquè sempre esta molt plè. A més si us fa il·lusió podreu seure a terra hi tot al pur estil oriental. c/Diputació, 273. Barcelona. Tel. 934879898