oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

re-numerant la xarxa wifi de Torrelavit

Reading time: < 1 minute

Malgrat la gent de guifi.net s’ha currat molt el tema del WDS per montar la xarxa mallada qeu tenen (mesh) a Torrelavit no tenim prou nodes com per montar una infraestructura d’aquest estil i el fet de tenir gran part de la xarxa via cable i no via wifi encara la fa més particular. Així doncs, no hem heredat el seu sistema de capa 2 però si el de capa 3. Aquí teniu el nou pla d’IPs que estem aplicant a la xarxa de Torrelavit.

0 thoughts on “re-numerant la xarxa wifi de Torrelavit

  1. Ei mussol!
    Amb la nova aplicació la intenció és poder-hi ja també afegir tota mena d'enllaços per cable, vlans etc…
    Provar a veure si és capaç de menjar-se això seria un bon test 😉

    SAX i bones vacances!

  2. [1]

    Doncs ganes no me'n falten de tenir una estona per posar-li dins. Perquè sembla que no tinguem res i com saps no és així. A veure si tinc una estona aquesta setmana, que crec que si. El problema és que jo de vacances res de res, ara mateix estic a casa d'un client com tots els matins fins el dia 12. I la setmana que vé començo a montar una 'peazo' xarxa voip sobre wifi a casa un client amb un servidor asterisk… ja us aniré explicant cosetes.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo