oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

VRA de Vodafone

Reading time: 2 – 4 minutes

vra.gif

Acabo d’arribar a casa: BIEN!!! Com haig d’anar de cansat entre la feina d’aquí i la d’Andorra. Tan viatjar i a més la m___ de connexió que tinc a allà d’alt que fa més d’1 setmana que tinc la VRA de Vodafone 3G amb tarifa plana i encara ni l’he obert. Com que el tràfic de dades no té roaming a Andorra doncs la veritat tampoc l’he pogut provar.

Això si tants quilòmetres amunt i avall tinc una d’informació inútil que vaig aprenent per la carretera, què és informació inútil. Per exemple, a Andorra hi ha un hotel molt famós que es diu: Roc blanc doncs a Ponts, un dels famosos pobles pels que es passa per anar a Andorra des de casa meva hi ha un hotel que es diu: pedra negra. Interessant,eh!?

Doncs res nanos, altres efectes d’anar tan avui i avall és tenir dies com el que m’espera demà, no us perdeu l’horari que m’espera:

 • 9:00-9:15 trucada d’un projecte de seguretat nou
 • 9.15-10:30 reunió per montar una nova vpn per un client
 • 10:30-13:00 reunió amb l’equip de programació d’AS2
 • 13:00-14:00 reunió amb partner del projecte movilpoint
 • 16:00-18:00 reunió pel tema d’una web de música

Com mola el meu dia,eh!? això si quan plegui me’n penso anar de pet cap a casa em fotre una dutxa ben relaxant i entraré en mode vegetal fins dilluns així que si algú em parla i no li contesto que no s’ho prengui com algo personal perquè la setmana que vé no pinta molt millor 🙂

UpDate: podeu veure més informació sobre les primeres proves amb la VRA a: Servidors web i de fitxers i servidor web alimentat amb patates.

UpDate 2: mentre espero que vingui la reunió de les 16h m’he connectat amb la VRA que ara automàticament m’ha passat a 3G des de l’oficina de Cornellà. La cosa va molt millor que des de casa, ni punt de comparació. No diria que és com una ADSL de 256 però de moment pel que veig poc li té que envejar. Aquesta afegit l’estic fent des de la VRA. He vist com a nota curiosa que la IP que em sortia des de casa era del tipus 212.x.x.x i la que m’ha sortit des de Cornellà és 62.x.x.x no sé si canviarà segons si uso 3G o GPRS ja us ho comentaré.

0 thoughts on “VRA de Vodafone

 1. Una p*tada que tinguis tanta feina, però millor tenir-ne que no tenir-ne, no?

 2. [1]

  Tu ho has dit tio, quan no tenim feina ens queixem que no tenim un duro i quan tenim feina ens queixem de que no tenim temps per gastar el duro que hem guanyat 😉

  Però et confesaré un secret i no li diguis a ningú: ja estic planejnat unes súper vacances pel gener 🙂

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo