oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Nus de la corbata

Reading time: < 1 minute

corbata.jpg

Més cops dels que voldria em veig obligat a portar corbata. Però cada cop que me l’he de posar m’han de fer el nus perquè sóc una mica inútil amb els temes manuals. Així que si mai us animeu a aprendre a fer el nus: nudo-de-corbata.com. Jo ja us aviso que de moment no em veig amb ànims d’aprendre cap dels diversos nusos que de forma tan “senzilla” ens ensenyen a la web.

Fa molt de temps em sembla que el Benja em va passar un link semlant a aquest per la mateixa finalitat però la veritat és que ja no el recordava i tal com us he dit continuo sense saber-me fer el nus.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo