oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Subversion: recuperant el repositori

Reading time: 2 – 2 minutes

subversion.png

Ahir dissabte vaig estar fent updates d’un munt de servidors i com sempre diu la Daphne, si una versió d’algo va perquè carai l’has d’actualitzar. Doncs bé jo diria que quasi tot va quedar al seu lloc excepte el Subversion que després de montar de nou el mòdul WebDAV d’apache i el mòdul DAV_SVN per accedir al SVN des d’HTTP no hi va haver manera de que el repositori funcionés no parava de donar errors extranyíssims que l’oracle de la sabiduria google no em sabia resoldre.

Finalment us explico com ho vaig fer ja que a mi em va salvar la vida i quasi 1000 revisions de versions de software de la feina… bufff! quin descans. El truc és tan senzill com oblidar-se del Berkeley DB que és per on ho intentava arreglar jo. El Berkeley DB (bdb) és el format que usa SVN per guardar la informació al repositori del disc. Cal simplement usar un svnadmin dump i dirigir-lo a un fitxer. Després restaurem aquest fitxer de ‘dump’ al nou repositori amb el svnadmin load. Fàcil,eh!? doncs em vaig tirar més de 3h per descobrir això tan tonto per culpa d’intentar solucionar el tema amb el bdb i no directament amb el propi SVN.

3 thoughts on “Subversion: recuperant el repositori

  1. [1] si que em sona si això de les copies de seguretat em sembla que ho vaig llegir en algún lloc un dia. Ah si!!! si ja sé què és ho he buscat a wikipedia…sor que tinc a wikipedia sinó em pilles,eh!? hi hi hi!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo