oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Cisco 837 VPN LAN-to-LAN i VPN Client (v4.0.x)

Reading time: 2 – 3 minutes

Aquesta tarda he configurat dos Cisco 837 per dos clients, un per fer un enllaç LAN2LAN entre Alacant i Vic, i un altre per fer enllaçar una oficina amb els seus usuaris en iterància, que connectaran amb VPNClient des de qualsevol lloc. Doncs bé no faré el típic mini-manual o cookbook per explicar com ho he fet. Ja que Cisco si algo té ben parit és la documentació tècnica que es pot obtenir a través del CCO (Cisco Connection Online). També s’ha de dir que si no teniu uns coneixements mínims e Cisco o un CCNA, almenys, no és tasca fàcil barallar-se de bones a primeres amb la CLI de Cisco.

cisco837.jpg

Pels que no conegueu els routers 837 de Cisco, són els que últimament més es monten ja que són routers ADSL i amb una gran diversitat de IOS per instal·lar, a més suporten moltes funcions de seguretat: VPNs, firewall, ssh, etc. Doncs bé a continuació us poso els links del CCO d’on he tret la informació per configurar el router i al costat un link amb el pdf en local, per la gent que no tingui accés al CCO de Cisco.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo