oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Mobles de Xina

Reading time: < 1 minute

Fa un parell de setmanes que van arribar els mobles que va comprar la Daphne amb la seva estada d’estudis i pràctiques a Xina. Són realment impressionants per no parlar del ridicul preu. Això si, si penseu fer compres a Xina perquè ús les enviin amb baixell al port de Barcelona recordeu que s’han de pagar uns impostos mínims, així doncs carregueu fort perquè aquests mínims valguin la pena… perquè us en feu una idea són al voltant d’uns 500€. Tan si porteu un moble com si en porteu vint.

2 thoughts on “Mobles de Xina

  1. Bon dia Oriol, viatjo sovint per feina a Xina, pero sempre vaig de bolid, hi ha alguna manera que hem fesis arriba l’adreça on la Daphne va comprar el mobles. Moltes merces!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo