oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Provant ClustrMaps

Reading time: 1 – 2 minutes

ClustrMaps: Fa temps que ho havia vist en algún blog, però mai m’havia decidit a provar-ho des del dia 11 estic començant a generar estadístiques de la procedència dels visitants al meu blog. Podeu veure l’enllaç al final dels menús de la part dreta del blog. De fet, encara no tinc massa experiència amb el sistema i ben poca cosa us en puc dir, només que uso el servei gratuït que tenen que a part de generar-te un mapa amb uns puntents vermells molt xulos. On ens indiquen, segons la mida, la quantitat de visitants que hem tingut d’un lloc.

Sembla prou interessant, en el meu cas al tenir un blog en català com és normal el punt més gran el tenim a la pròpia peninsula. Però és curiós veure com accedeixen al blog fins hi tot des de Japó. Tot i que estic convensut que venen a través d’enllaços del google o yahoo i quan veuen que no entenen res de res, fugen corrent.

4 thoughts on “Provant ClustrMaps

 1. Dons pots provar Google Analytics. Com es de suposar es un servei gratuit de Google que hi pots accedir directament si tens un conte de gmail.
  A part de currarse els mapes aquestos et fa un fotimen de estadistiques que s'actualitzen cada 12h. Poc mes puc dir pq l'uso desde ahir per llegir la noticia a /. 🙂

 2. [1]

  ja m'he donat d'alta però encara no tinc estadístiques i per això no havia comentat res encara. Espero a tenir les primeres 'grafiquilles' per comentar si estava bé o no. Tot i que l'he vist molt enfocat molt a adWords… ja veurem com respira.

 3. Ja tinc les primeres estadístiques de google analytics realment és una passada l'eina, d'aquí uns dies quan tingui més dades ja penjaré una petita reflexió sobre el servei. Però he de dir que és molt i molt útil sobre tot per empreses que vulguin millor la seva web i deduir quin és el comportament dels usuaris de la mateixa quan hi accedeixen.

  Realment útil! i molt recomanable per tothom.

 4. De fet, aquest gestor d'estadístiques ha estat programat per una empresa anomenada URCHIN, que google ha comprat fa uns mesos.

  Les estadístiques urchin son de les que mes bona reputació tenen als hospedadors de pagines i de fet, les mes cares, comprar un paquet d'estadístques estaven pels voltants de 2000$ per any o una barbaritat aixi. Google ha alliberat el mon estadístic web donant un servei gratuit (tot i que passant per la pedra de google, un s'ha de registrar i només es poden veure accedint a la pagina de google).

  Jo també les estic fent servir i van molt i molt bé. Com tots els serveis estadístics cal tenir paciencia i lo tipic, que es van generant cada 24 hores. Normalment la gent vaticina que ha estat un fiasco de "inaguraci" de servei i tal, pero no es aixi, ha estat una mica saturat, pero res mes.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo