oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

HDD regenerator

Reading time: 1 – 2 minutes

Estic intentant recuperar el disc dur del portàtil amb aquesta eina: HDD regenerator de la qual m’han passat molt bons informes, tot i que de moment porta un dia sencer intentant recuperar el disc això si segons la línia de progés va avançant i recuperant. A veure si hi ha sort.

hdd-regenerator.jpg

Llistat de funcionalitats del software:

 • Ability to detect physical bad sectors on a hard disk drive surface.
 • Ability to repair physical bad sectors (magnetic errors) on a hard disk surface.
 • The product ignores file system, scans disk at physical level. It can be used with FAT, NTFS or any other file system, and also with unformatted or unpartitioned disks.
 • Bootable regenerating diskette allows starting regenerating process under DOS automatically.
 • Bootable regenerating CD can be created from the program and used to automatically start regenerating process.

0 thoughts on “HDD regenerator

 1. Ja el coneixia, i la veritat que em va arreglar un disc dur del portatil que s'em va espatllar, suposo que de tant portar el portatil per aqui i per alla en moto i clar, tants "batxes" com hi ha a elda que es per flipar s'em deuria espatllar.

  M'el va regenerar (va trigar mes de 24h) pero ho va fer, i des del mateix portatil (el programa arranca amb un simple disket). Però alguna carpeta va quedar inaccessible, lo tipic que vols accedir-hi i es penja o triga en fer cas i no et deixa entrar-hi. Per tant vaig decidir de fer un backup del disc dur, comprarme'n un altre i fer servir l'espatllat amb una carcassa per a tenir un hd portatil. llastimosament, s'em va caure un dia la carcassa des d'una altura no gaire gran (damunt d'un llit) i va tornar a donar errors, i el vaig deixar perdre. Suposo que el programa intenta arreclar-lo pero clar, no t'el deixa com nou i el disc queda bastant fragil (no pel programa, sino per l'error anterior).

  Tot i aixo es una gran eina que em va permetre no perdre dades del disc dur quan tothom deia que ni intentés recuperar res.

 2. Després d'uns dies d'haver col·locat el HD en un USB extern com tu Law el problema que comentes a mi també m'esta passant. Sento un soroll molt sospitós del capçal així doncs diria que li queda poca vida.

  Per complementar la informació de l'article sobre aquests temes afegeixo un enllaç que vaig trobar fa temps sobre aquest tema: Beginners Guides: Hard Drive Data Recovery.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo