oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

La web de Torrelavit: www.torrelavit.net

Reading time: 1 – 2 minutes

sadevesal.jpg

Impressionant, fa uns dies vaig descobrir la ‘súper web’ del meu poble i no només això sinó que tinc un iman d’aquells que es pengen a la nevera perquè no se m’oblidi la web. Realment impressionant, com avança el poble.

Per cert, si ho voleu saber tot, però tot sobre el poble no ús perdeu la web. Me l’he estat mirant una bona estona i jo diria que no li falta res, fins hi tot m’ha aparegut una esglesia que no he vist mai i això que hi vaig neixer aquí. Però bé, ara ja tinc una missió buscar aquesta esglèsia que mai he vist. Això de Sant Martí Sadevesa em sona, però la veritat no sé ni on és.

De fet, com ja vaig comentar fa un temps he de redescobrir el meu entorn. Recordeu aquest post: re-descobrint els voltants de casa. Així que hauré de continuar amb el tema, perquè això no pot ser. Ara si tenim en compte que sóm unes mil persones i si mires tot el que posa a la web sembla fins hi tot que siguem un gran poble. A veure si realment ho serem i ja no ho recordava. Però com deia abans, sempre esta bé re-descobrir-se.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo