oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

No Et Moguis

Reading time: 2 – 3 minutes

moguis.jpg
Aquest cap de setmana no l’altre em vaig escapar al teatre, concretament al Club Capitol, amb la Daphne. Per celebrar els nostres 4 anys junts. No volia perdre l’ocasió per recomanar-vos No Et Moguis realment ideal per desconnectar de tot. Només amb un decorat de color negre, el joc de llum, quatre objectes, dos actorassos i deixant-vos portar podeu disfrutar d’allò més. La veritat és que malgrat m’encanta el teatre el trobo molt car ja que 21€ per persona trobo que és caríssim però després de veure espectacles com el que us comento penses que aquest preu és un regal. Ja que fer que durant quasi 2h el teu cap no puc pensar en res que no sigui que no s’acabi jo diria que això no té preu.

Així que si heu de marxar d’aquest món durant unes hores per poder tornar-hi amb més ganes i totalment descansats jo diria que aquesta és una de les millors opcions d’oci que teniu per la provincia. Si voleu una petita sinopsi us enganxo un tros d’una web que he trobat per internet:

Una història quotidiana: una jove parella d’artistes sense èxit, Ivan pintor i Carla actriu. L’ autor proposa una mirada crítica i irònica de la convivència i del dia a dia, de dues persones amb diferents interessos i necessitats. L’Ivan s’obsessiona amb la seva obra i paulatinament va deixant de banda l’atracció que l’unia amb la Carla. L’amor, el desencant i la frustració derivats de les situacions creades els condueixen al trencament i a la conseqüent soledat posterior, per a la qual tampoc no estan preparats.

El drama vital es desenvolupa en una quinzena d’escenes, amb salts en el temps – coneixem els avantpassats de la Carla, uns pescadors de Cadaqués de fa cent anys – amb molts personatges que permeten a l’espectador assistir a situacions cotidianes: Un vernissage de pintura moderna, un càsting, un flirteig dins d’una piscina, el bombardeig televisiu, retalls d’un espectacle soporífer de dansa contemporània, l’absurditat de la telefonia mòvil… En aquest entorn frívol i avassallador Ivan i Carla miren de trobar resposta a la seva existència.

Podeu trobar tota la sinopsi i una mica més d’informació a: Assaig General.

2 thoughts on “No Et Moguis

  1. Hola! jo vaig anar a veure no et moguis i em va encantar. Si algú sabés com es diu o de qui és la última cançó que sona i m'ho digués seria molt feliç!!! gràcies.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo