oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

grabant converses telefóniques

Reading time: < 1 minute

Tornat al vell sistema telefònic (PSTN, POTS, RTB, RTC, etc) només volia adjuntar un document en format .pdf que explica com montar-nos un sistema molt senzill per grabar les converses telefóniques del nostre telèfon de tota la vida. Obviament aquest problema amb la VoIP és infinitament més senzill de solucionar. Però com que m’han preguntat tantes vegades com fer això he pensat que aquest document podia ser molt útil.

0 thoughts on “grabant converses telefóniques

  1. Tens raó jo també l'havia vist el hack, però se m'havia oblidat. Bona referència i memòriaa nano.

    Realment hackaday esta molt bé, surten uns inventillos molt xulos a vegades.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo