oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

GTK i PHP

Reading time: 1 – 2 minutes

Em sembla que va ser l’Oriol que un dia em va parlar sobre programar aplicacions PHP que usen les llibreries GTK, amb tot el que això implica. O sigui, poder programar aplicacions d’escriptori en llenguatge PHP. Si sabeu programar en PHP us recomano que li doneu un cop d’ull ja veureu com en un moment sou capaços de fer miracles fora del navegador. Us sortiràn unes GUIs que no us creureu que les heu fet voslatres i menys en PHP. A més del phpGTK hi ha una eina que es diu gnope que ens permet fer fins hi tot instal·ladors de les eines que programeu, tan per Win, Linux i Mac OS X. La veritat és que a mi la idea m’ha encantat.

deployment.gif

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo