oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

no em trobo

Reading time: 1 – 2 minutes

Podria dir que no em trobo bé i que ahir vaig haver de marxar de la feina i anar-me’n al llitet perquè em trobo fatal. Però la veritat és que després de no dormir en tota la nit i de tenir uns mal sons que cada cop que tenia consciència d’ells em desorientaven més. La frase que defineix el meu estat ara mateix és: no em trobo.

És curiós l’habilitat que tinc per posar-me malalt sempre per aquestes dates, de petit ja recordo que em passava i sense anar més lluny l’any passat vaig passar el cap d’any al llit. Tot i que l’únic que espero aquest any és que el dia 2 ja estigui al 100% ja que compto els segons per desapareixer d’aquí i prendrem unes merescudíssimes vacanes.

enfermo.gif

0 thoughts on “no em trobo

  1. Anims i recuperat pronte per a les vacances! Jo per solidaritat em començo a notar activitat viral a les meues malaurades angines… :/

  2. ieps mossu!! posat be aviat!! que aixo no es res!! i ben fet aixo de les vacasions!! aprofita i disfruta dun descans de puta mare, ke tel mereixes campeon! buenu…o no? ;))))
    besitus!!

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo