oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

iPod photo 60Gb

Reading time: 1 – 2 minutes

ipod-photo-60.jpg

Ja en sóm un més a la família. Degut a que fa un parell de setmanes a la Daphne li van robar el archos gmini 400 que li havia regalat al gener d’aquest any. Doncs bé com a regal de ‘reis’, una mica avançat però això ve quan ve. Li he comprat un iPod photo de 60Gb de moment poc us puc explicar del trasto només que l’he connectat al linux fa una estona i he vist que porta dues particions una no buida i una altre en format FAT32 on hi ha un arbre de directoris força intuitiu, posteriorment he instal·lat a la gentoo el paquet: app-pda/ipodslave. Que em permet des de l’amarok poder gestionar la música del ‘catxarro’. De moment poca cosa més ja us aniré explicant cosetes…

0 thoughts on “iPod photo 60Gb

  1. Ei, Oriol, jo també en tinc un des de fa alguns mesos. Saps si la diferència amb l'iPod Video és només de software?, és a dir, pot convertir-se un iPod Photo en un iPod Vídeo?

    Salut,

  2. Doncs la veritat no en tinc ni idea de quina és la diferència interna, jo diria que si es pot fer 'googlejant' ho trobaràs. Però no em sona haver vist res sobre el tema.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo