oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Attitudes – la part humana d’audi

Reading time: 2 – 2 minutes

Doncs per la TV he vist una campanya publicitaria d’aquesta organització subvencionada per audi, la famosa marca de cotxes. Resulta que la campanya en qüestió és el que m’ha agradat moltíssim si la voleu veure: Ojalá algún día no tengamos que prohibir. Realment tan a nivell d’imatge com d’eslogan em va agradar molt. Així que us recomano que la mireu i reflexioneu.

attitudes.gif

La web d’attitudes també esta força bé i podeu veure les altres campanyes cíviques que han llençat aquesta organització. Tot pensant en la idea que proposa l’actual campanya, on es veuen un munt d’espais que ens rodegen a diari envoltats per senyals de prohibicions diverses que trenquen l’encant de l’entorn. A més també ens queda la idea de pensar l’incivics que arribem a ser tots plegats com perquè s’hagin de col·locar tantes senyals prohibitives a tot arreu. Esta clar que també hi ha senyals de prohibició que són purament informatives, però jo diria que aquestes últimes ens conviden a pensar el poc respecte que tenim per elles sovint.

Aprofitant aquesta temàtica, hi ha un fotoblog que m’agrada molt que té una imatge sobre aquest tema, es tracta de fijaciones.

prohibido.jpg

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo