oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

I’m falling in love…

Reading time: 1 – 2 minutes

El meu amor es diu Jens of Sweden MP-500. Només un petit defecte, poc disc dur, però amb aquesta mida què més vull. No he fet un review del producte perquè el que he trobat a fosfor gadget és inmillorable. En el review es comenta que la interficie no és tan senzilla d’usar com es voldria. En la mateixa web però, han tornat a escriure un post on comenten que s’ha tret un nou firmware que solució el problema.

jos-mp-500.jpg

Productes semblants:

Llàstima que l’archos Gmini XS 202 que té 20Gb i és súper petitonet no tingui radio sinó a nivell de serveis que realment s’usen en un MP3 player jo diria que és el millor reproductor de la seva mida.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo