oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

pantalles multi-touch

Reading time: < 1 minute

Això no ho he vist al 3GSM, sinó fa una estona tot repassant el bloglines, que cada dia té la cua més llarga per culpa del congrés, però realment m’ha deixat flipadíssim. M’ha obert al cap a milers i milers d’idees a aplicar als quioscos de movilpoint i al desktop. De fet, jo diria que quan aquesta tecnologia estigui madura i el software estigui pensat per soportar-la revolucionarà el concepte d’interficie d’usuari. Tot i que jo diria que això almenys trigarà 3 anys a passar. No us perdeu el video:

0 thoughts on “pantalles multi-touch

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo