oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Jordi Labanda

Reading time: < 1 minute

Doncs fa força temps us vaig parlar de Rion Vernons que feia uns dibuixos guapíssims de noies. Doncs bé gràcies a la nova dissenyadora gràfica que tenim a movilpoint he descobert un nou dissenyador.

Aquest em sembla que és català i ha fet dibuixos de força anuncis famosos, com el de Font Vell. La qüestió és que també agradat el seu estil i per tal de no perdre la referència aquí teniu aquest post.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo