oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

…i 1000!!!

Reading time: < 1 minute

Doncs després de més de 5 anys escribint al meu blog, ús informo que aquest és el post 1.000, per fi! hi ha molta gent que amb menys d’1 any de blog ja n’ha escrit més que jo de posts. Però bé suposo que el merit d’aquest blog no és el número d’articles sinó el temps que fa que els estic escribint 🙂

Aprofitant aquest motiu de celebració, també us informo que estreno verisó del blogcms, que no heu notat res, ja ho sé… hi hi hi! només he actualitzat el motor del sistema. A més també us informo que ara esta corrent amb un PHP 5.1.2 i no amb un PHP 4 com fins ara. Tinc intenció d’aprofundí molt més amb la programació orientada a objectes en PHP. Ja anireu tenint notícies del tema.

0 thoughts on “…i 1000!!!

 1. Enhorabona!
  Encara recordo la primera versio a la CP2K! 😉

 2. [3]

  ostia si tio, quins records… ja se m'havia oblidat que va ser llavors quan començava tot plegat i aquest estiu ja farà 6 anys tio!!! buf!!! fa dies que li dono voltes en canviar l'aspecte al blog però la veritat és que no és fàcil. Primer de tot perquè no tinc ni idea de gràfics i el meu gust deixa molt que desitjar.

  fa uns dies vaig montar el blog/web de l'empresa movilpoint que de fet, el tinc una mica abandonat per motius que ara no venen al cas. Però malgrat tenir un disseny típic m'agrada més que el meu pre-històric disseny.

  També s'ha de dir que em sap greu emprenyar als meus 'coleguilles' dissenyadors per una parida com aquesta. Però bé l'important és que funcioni…

  Apa gràcies al soport a tots plegats 🙂

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo