oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

movilpoint blog

Reading time: 2 – 3 minutes

Ja fa uns quants dies que vaig penjar la primera versió del blog de movilpoint. De fet, des de llavors no ha canviat gaire però avui he penjat el primer post en anglès. Tot i que encara queden moltíssims continguts en castellà la intenció és anar-ho passant tot a anglès. Com podeu veure l’aspecte és molt semblant al d’un wordpress però realment és un nucleus, o sigui, el mateix software que uso per l’Oriol News Portal, però sense la col·lecció de plug-ins i add-ons que porta el blogcms sobre el nucleus. Per montar la web i el blog, el que he fet és usar un parell de blogs que aprofitant les seves categories semblen una sola web.

movilpoint-blog.png

Ja sé que hi ha mil programes que serveixen per montar CMS, blog i de tot per empreses. Però la veritat és que no és la meva feina fer webs i per tant, no volia perdre massa temps aprenent a fer anar aquests softwares sense saber com em quedaria el resutlat final. Així que finalment em vaig decidir a modificar un template del nucleus i a fer aquest petit enginy amb els dos blogs que semblen una web i un blog respectivament.

Pel que fa al contingut del blog, com podeu veure a les categories no serà només de continguts de la pròpia empresa. Sinó que també parlaré de productes de tercers, fires internacionals, estudis de mercat, novetats tèncniques relacionats amb el sector, etc. jo diria que hi ha la possibilitat de convertir la web de l’empresa en un blog de referència dins del món dels quiscos, màquines de vending, punts d’informació multimèdia i d’altres similars.

Com sempre qualsevol crítica serà benvinguda. De moment paciència i a seguir treballant ja que sobretot en el que es refereix a la definició dels productes hi ha molt a fer. Els artícles del blog com ja faig al aquí, al meu blog, aniràn sent tan seguits i tan tècnics com em sigui possible. Tot i que espero que ben aviat altres membres de l’empresa s’animin a escriure també al blog.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo