oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Mattafix – Signs of a Struggle

Reading time: 1 – 2 minutes

mattafix.jpg

L’últim descobriment discogràfic que ha arribat a casa de mans de la Daphne i realment enganxa. De fet, tot i ser extrany en mi la música és d’un estil força ‘reggae’ i això que a mi m’agrada la música d’aquest estil. Però aquest grup és diferent de fet, m’ha agradat molt com us dic. Potser la canço que més m’agrada és la que han llençat com a primer single que la veritat em cansa una mica el tema s’anomena ‘Big City Life’.

Doncs aquí teniu una altre novetat discogràfica que us aporto, ja sabeu que no ho acostumo a fer massa i que si ho faig és perquè val la pena escoltar-ho. Especialment li vull recomanar al Carles, ja que sovint m’enrecordo de moltes experiències que em viscut junts durant la època universitaria i no sér perquè carai aquestes melodies em tornen a portar cap aquella part de la vida.

Si algú ho escolta ja m’aportareu les vostres opinios, espero que us agradi tan com a mi. Per més info sobre aquest grup la seva web.

0 thoughts on “Mattafix – Signs of a Struggle

  1. mussooooooooool!! que aixo no te res de reggae!! son beats, breaks i r&b pero naaaaaaaaaa de rastafarai…zion will rise again!!
    per reggae capital letters, alpha blondy, black uhuru, jackie mitto, israel vibrations, lee scratch perry, love joys, matisyahu, peter tosh, b.marley, wailers, tiken jah fakoly, …
    pero akestus mattafix tan forsa be, a veure si passen la prova de la segona sentida
    salut!!

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo