oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

UML – Procés de desenvolupmanet OO de Craig Larman

Reading time: 2 – 2 minutes

uml.gif

Dels molts documents que he estat llegint les últimes setmanes especialment n’hi ha un de només 38 pàgines que l’he trobat ideal per fer-ne una guia de passos de com modelar un sistema OO amb UML. Aquest document bàsicament explica un mètodes anomenat de Craig Larman (wikipedia).

Doncs basant-me en aquest document amb el “tallar” i “engaxar” contra el meu wiki m’he fet un petit document resum ideal per usar com a eina de consulta durant el desenvolupament d’un projecte. És curiós perquè tret d’algunes frases per unir conceptes la resta l’he extret directament del document inicial i m’ha quedat força bé, almenys això em sembla a mi. Per altre banda, li vull agraïr a l’autor del document original Juan de Dios Bátíz Paredes la seva feina ja que m’ha estat molt útil, si voleu ampliar conceptes o veure exemples del que explica el meu resum obviament els trobareu al document d’aquest senyor.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo