oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Mapa de distribucions Linux

Reading time: < 1 minute

Per fi he trobat la font original del mind map de linux que havia penjat. Jo la vaig trobar a través dels links més populars del del.icio.us on estic sindicat, però només era un link al .png i no al blog original on s’havia publicat. Així que de la mateixa font he trobat casualment el link al blog. Tot i que com podeu veure ha evolucionat una mica la versió respecte a la que jo vaig trobar.

Comments are closed.

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo