oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

oriolrius.cat, per fi és oficialment meu!

Reading time: < 1 minute

Aquest matí el domini oriolrius.cat ha passat a ser oficialment meu. Tot i amb això nominalia encara no se n’ha enterat i no em deixa canviar els servidors primar i secundari perquè apuntin al meu blog. Suposo que aquesta nit ja podré editar els paràmetres del domini.

oriolrius-cat.png

Si voleu el vostre ja no falta gaire perquè el pogueu registrar a domini.cat.

0 thoughts on “oriolrius.cat, per fi és oficialment meu!

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo