oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Boot-up Services Ubuntu (ncurses)

Reading time: < 1 minute

Una eina xorra basada en ncurses per Ubuntu per poder controlar quins serveis s’inicien al re-iniciar la màquina. De fet, tothom que treballa en X’s parla del BUM però és clar en mode text no trobava res i per no oblidar el tema el paquet ideal és el sysv-rc-conf.

No és res de l’altre dijous però fa el que ha de fer.

2 thoughts on “Boot-up Services Ubuntu (ncurses)

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo