oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

i 3!!!!

Reading time: < 1 minute

Apa ja són tres!!! si nois si… ja va tres anys que vaig tornar a neixer. Així doncs avui és el meu segon aniversari que sempre es dona dos dies abans que el meu primer aniversari… hi hi hi! enrabassat eh!!!

pastis.gif

Per no perdre la costum, aquí teniu l’enllaç del fet que em va fer re-eneixer. Ara com ja dic cada any el que toca és no oblidar la sort que tinc i el bé que em va tot. Així que A VIURE!!!

2 thoughts on “i 3!!!!

  1. Hola Oriol,

    No hem coneixes però soc assidu al teu blog des de encara no fa un any. Me n’alegro molt que sortissis bé d’aquesta experiència. Jo també fa uns quants anys vaig patir un accident on el meu cotxe també va acabar com el teu (Jo tampoc hem vaig fer res ni el meu acompanyant tampoc milagrosament) y la veritat es que et replanteges moltes coses. Doncs res, aprofitar per saludar-te ja que soc lector teu assidu i felicitar-te pels dos aniversaris.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo