oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

i 3!!!!

Reading time: < 1 minute

Apa ja són tres!!! si nois si… ja va tres anys que vaig tornar a neixer. Així doncs avui és el meu segon aniversari que sempre es dona dos dies abans que el meu primer aniversari… hi hi hi! enrabassat eh!!!

pastis.gif

Per no perdre la costum, aquí teniu l’enllaç del fet que em va fer re-eneixer. Ara com ja dic cada any el que toca és no oblidar la sort que tinc i el bé que em va tot. Així que A VIURE!!!

2 thoughts on “i 3!!!!

  1. Hola Oriol,

    No hem coneixes però soc assidu al teu blog des de encara no fa un any. Me n’alegro molt que sortissis bé d’aquesta experiència. Jo també fa uns quants anys vaig patir un accident on el meu cotxe també va acabar com el teu (Jo tampoc hem vaig fer res ni el meu acompanyant tampoc milagrosament) y la veritat es que et replanteges moltes coses. Doncs res, aprofitar per saludar-te ja que soc lector teu assidu i felicitar-te pels dos aniversaris.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo