oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

MAGMA: Slot CardBus to PCI Expansion System

Reading time: 2 – 2 minutes

Molta gent usa l’ordinador portatil com a ordinador de sobretaula, però a vegades cal tenir slots PCI per poder connectar les targetes de dispositius, per exemple: capturadores de TV, targetes gràfiques més potents, etc. fa quatre dies em pensava que això no es podia fer però fent recerca d’un altre producte vaig trobar una empresa que es diu magma i que tenen uns chasis on es poden endollar targetes PCI també disposen de targetes PCMCIA que es connecten al chasis i des del portàtil ja tenim els anciats slots PCI.

magma.jpg

A part de ser una solució per portàtils també disposen de targetes PCI que permeten ampliar els slots PCI de que disposa la placa base.

Com podeu veure el chasis és molt professional, la fotografia suporta 4 PCI’s però hi ha chasis de només 1 slot.

magma2.jpg

Ara ve el dolent, el preu. Un slot PCI amb una targeta PCMCIA costa uns ~850€. Malgrat com a solució domèstica ho he descartat com a solució professional crec que val la pena no perdre de vista aquests productes.

0 thoughts on “MAGMA: Slot CardBus to PCI Expansion System

 1. A slashdot ja en van parlar.

  Mes enllà de solucions com la que proposa l'invent que presentes hi ha els es diuen "Dock stations" que son com afegitons que proporcionen als laptops noves funcions i que per lo general donen la opció de incorporar 1 o 2 targetes PCI.

  No sé si me explico bé així que et deixo un link d'un exemple de Dell.

 2. Doncs no hi havia pensat, bona idea. He mirat a DELL i tenen una D/Dock station per la serie latitude però el meu portàtil no esta suportat (dell latitude x300). Gràcies per la idea però no l’he pogut aplicar.

  Per cert, he vist que la teva web es diu quetzal quina gràcia nano. Des de que estava a Panamà que no sentia aquesta paraula, vaig estar a un hotel que es deia així a cerro punta, una passada nano. Al matí anabem a fer excurcions per la selva humida i a fer birdwatching.

  Tu encara ets per america llatina o ja ets per aquí???

 3. Hola Oriol,

  Encara estic per República Dominicana, encara que aviat em traslladen a Jamaica (jeje…). Panamà ho tinc pendent juntament amb Costa Rica, pero aviat caurà… 😉

  Una pena que no et serveixi la solució del dockstation de DELL. He vist que hi ha un dockstation "universal", pero sembla ben incòmode pel seu tamany. [link]

  Però el cap i a la fi, existeixen ja adaptadors USB per fer gaire be qualsevol cosa, estàs segur que et fa falta posar tarjes PCI?

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo