oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

I survived to…

Reading time: < 1 minute

br.jpg

i encara una altre recomanació cinematogràfica:

rosariotijeras-ojos.jpg

Battle Royale i Rosario Tijeras una bona dosi de sang per la pantalla. Però ambdues pelis molt bones. La primera em recorda una mica a cube i la segona, malgrat ser una pel·lícula de sicaris colombians, jo diria que no és d’acció sinó d’amor i una bona dosi de realitat.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo