oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Thomson ST2030: la meva recomanació en tlf IP professionals

Reading time: 1 – 2 minutes

Dissabte vaig estar amb el Marc provant el Thomson ST2030. Només volia comentar que realment és el telèfon de VoIP més professional que he tocat parlant de gama professional baixa. Molt millor que els Cisco de gama baixa i més econòmic. Fins ara haviem provat molts telèfons xinesos d’aquests que no coneixen ni a casa seva. Però realment tenien moltes deficiències sobretot a nivell de so i de qualitat de firmware.

st2030.jpg

Si voleu aprofundir en les característiques del telèfon el datasheet esta prou bé a nivell de detalls. Sobre el tema de la qualitat de so i l’experiència a nivell d’usuari inmillorables. El preu es pot treure una unitat per poc més de 100€ i si compreu volum per una mica menys de 100€.

0 thoughts on “Thomson ST2030: la meva recomanació en tlf IP professionals

  1. …Tot això de la telefònia IP és fantàstic, però davant l'actual situació de la major part d'ofertes d'ADSL, que ja inclou trucades sense cost i sense límit a nivell nacional, l'ús d'aquest tipus d'aparells només té sentit per a trucades internacionals, no?

  2. [1] doncs si parlem de persones físiques obviament tens tota la raó. Però les empreses no necessiten la telefonia IP per reduir costos i encara menys la VoIP sinó per obtenir serveis com els ERP, CRM, SCM i d'altres similars més integrats amb el seu sistema telefónic, tan fix com mòbil.

    Això els permet disposar de funcionalitats que fins fa uns anys semblaven de ciència ficció. Rebre els missatges de la bústia de veu via email, poder veure la fitxa d'un client just despenjar el telèfon, integrar l'agenda de trucades de l'ERP amb les del seu PIM. Etc. per això i molts altres serveis com aquests és pel que fa falta la VoIP i no només per coses tan senzilles com trucar varat o gratuït.

  3. [2]Ja em semblava a mi que anavava mooolt mal encaminat! 🙁

    Això que tu comentes sembla molt interessant. Faré una cerca a veure si m'informo un xic més.

    Gràcies i perdoneu la meva ignorància.

  4. Em sembla que aquest model és el que distribuirá (o ja distribueix?) timofonica junt amb un router zyxel (adsl2+voip) si es contracta el servei de voip de la timo.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo