oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Geografies a COMRadio

Reading time: 2 – 2 minutes

Ahir vaig participar en la grabació del programa Geografies que s’ha emès per COMRadio avui de 13 a 14h i que es repetirà el dissabte de 6 a 7h del matí. No m’he escoltat ni a mi mateix, però aquest gent pengen els programes a la xarxa així doncs espero poder penjar ben aviat l’enllaç cap a la grabació del programa per si algú el vol escoltar.

Ara vé la notícia sorprenent, no parlava de tecnologia sinó de viatges. La productora del programa es va posar en contacte en mi via email per si volia participar en una petita tertulia sobre el nostre viatge a Finlandia. Hi així ho vaig fer.

Cal comentar que al programa vaig coneixer en Xavier Aliaga que també té una web amb les fotografies dels viatges que fan ell i la seva parella. Així doncs d’es d’aquí us la recomano. A més en Xavier és tot un erudit dels temes de Finlandia com podreu comprovar al programa.

UPDATE ja ha sortit el programa a la pàgina web de l’emissora. A pàgina del programa a finlandia surt una fotografia meva, per cert surto lleig amb ganes, on estem tots els que varem participar a l’entrevista. Si voleu descarregar el programa ho podeu fer la mateixa pàgina o de la còpia local que n’he fet.

0 thoughts on “Geografies a COMRadio

 1. Hola, Mal començament :

  Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

  [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 1: Incorrect syntax near 'la'.

  /programes/secciodf.asp, line 160

  Santi.

 2. [1]

  Ostres si ho acabo de veure….buf!!! com hi van aquesta gent 🙂

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo