oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Ens hem canviat d’oficina…

Reading time: < 1 minute

Doncs bé porto tot el dia fent mudança del primer al tercer pis de l’edifici que és on ens hem traslladat l’empresa (movilpoint). Fa escassos minuts que també em migrat la línia LMDS que tenim amb NeoSky i tots els servidors. Malgrat la instal·lació continua sense un rack decent. La sala on estaran els servidors ara és més decent i fresca que l’anterior. Espero que el servei continui millorant, ja que per exemple, els DNS d’aquest blog estan allotjats a la feina. Així que si allò no va això tampoc 🙂

Només afegir que dilluns encara queda un llarg dia portant les últimes coses d’un pis a l’altre. Mentre la resta dels mortals de la zona estan de pont :/

0 thoughts on “Ens hem canviat d’oficina…

  1. Trànquil, si et serveix de consol, hi ha alguns mortals que estem de exàmens, tot i que em sembla que no tu canvio tampoc.

  2. [1] bufff examens!!!! això si que és fotut… no t'envejo pas! jo és que sóc molt perro per fer temes físics per això em fot tan de pal lo de la mudança però malgrat això si valoro em quedo amb "lo mio" abans d'un examen!!!

  3. ondia, jo si que tinc sort, ni examens ni canvi d'oficina…
    Oriol, si trobes un moment enmig del trafec, canvia el titol per "ens HEM canviat d'oficina"

    😛

    salut

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo