oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Convertidor RJ45 a BNC famella

Reading time: 1 – 2 minutes

El Juliol de l’any passat us parlava d’un convertidor RJ45 a BNC bàsicament el trobava molt interessant per aprofitar les tirades de cable ethernet i tirar-hi senyal de video en forma de radiofreqüència per sobre. Doncs bé a cablematic acaben d’entrar un nou producte que també converteix l’RJ45 a BNC, però aquest transformador no sembla que porti electrònica per fer la transformació així doncs no acabo de veure si és capaç de tenir les propietats que té el transformador que comentava abans. Aprofitant que sovint faig comandes a cablematic i que el cost del connector és ridicul (menys de 2€) en compraré un parell i a veure què me’n surt de les proves ja us comentaré.

CT51.JPG
CT51-2.JPG

0 thoughts on “Convertidor RJ45 a BNC famella

 1. Vols dir que aquest és no un adaptador 100BaseT a 100Base2?

  Jo penso que aquest adaptador es més per reutilizar el cablatje coaxial (sense haver-lo de remplaçar per UTP) per la transmisió de dades mentre que l'adaptador que presentaves l'any passat es més per el que tu deies, transmetre video en radiofreqüencia.

  Ara bé, això no vol dir que sigui impossible fer-ho, pero no crec que sigui gens trivial.

 2. [1] crec que tens raó, però jo m'he posat a pensar: les freqüències d'un 10Base-2 també són súper altes i si podem usar l'amplada de banda dels 4 parells trenats d'un 100Base-T per transportar aquestes freqüències que passarà si el que transportem és una portadora d'RF amb senyal de video i veu modulades… demà que estaràn obertes les botigues potser faig la comanda.A veure si ho puc provar.

 3. [1] Hola nois, us he trovat per casualitat … justament tinc una xarxa amb cable coaxial que ja deu fer uns 10 anys que funciona … i és clar, ara toca renovar equips (bé, poc a poc) i em trovo amb que l'equip nou porta tarja incorporada amb conector RJ45 … voleu dir que un conector com el que comenteu seria la solució a tots els meus problemes??? Agrait d'avantmà

 4. [3]

  Doncs diria que el teu problema és més profund. El que permetria fer el dispositiu que et comento en l'article és unir per exemple una càmara de videovigilància (sortida RF de tipus BNC) amb el seu grabadaro (entrada RF de tipus BNC) a través d'una tirada de cable ethernet (usen connectors RJ45).

  Tu el que has de fer és substituir totes les targetes de xarxa de tipus 10Base-T2 que tens per targetes 10/100Baste-T/TX. Re-configurar tota la xarxa i actualitzar-te perquè una xarxa amb deus anys això té merit. Quasi que t'haurien de donar un premi 😉

 5. [4] home, la veritat és que funciona la mar de bé, i recablejar és gairebé impossible … abans faria algo wireless … de tota manera, encara hi ha maquinari vell que pel que fan servir encara rula … voleu dir que amb el conversor aquest no arreglaria el tema? de fet ja l'han comprat, hauré de passar per provar-lo …

  Gràcies dels comentaris …

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo