oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

HFS – HTTP File Server

Reading time: < 1 minute

Es tracta d’un petit aplicatiu que podem descarregar gratuïtament i instal·lar al Win. Perment montar un servidor de fitxers via HTTP en breus segons. Degut als infinits problemes que dona sempre el netbios de win va bé tenir localitzada una eina d’aquestes, a més té unes features interessants:

 • Download and upload
 • Virtual file system
 • Highly customizable
 • HTML template
 • Bandwidth control
 • Easy/Expert mode
 • Log
 • Full control over connections
 • Accounts
 • Dynamic DNS updater

El nivell de detall de la interficie gràfica esta prou bé:

hfs.jpg

0 thoughts on “HFS – HTTP File Server

 1. Per cert, no tens la possibilitat de "ofuscar" al weblog els correus del posts? Desde que vaig escriure aquí fa un temps m'arriba spam a la compte de correu … 🙁

  A partir d'ara quan escrigui aquí "ofuscare" jo mateix el correu 😀

  Salutacions 8)

 2. [2] m'ho miraré i ho intentaré treure. Mai m'havia fixat en el detall, com que ningú s'havia queixat i jo el tema spam ja el tinc solucionat fa dies no ho tenia en compte. Però moltes gràcies per avisar.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo