oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Oracle 8i i sensibilidad de majúscules i minúscules

Reading time: < 1 minute

Com ja diu la cultura popular, no te acostarás sin saber 2 o 3 cosas más. La última cosa que m’ha deixat a quadres ha estat aquesta:

Oracle 8i is case sensitive for the field names but not for table names.

Doncs si nanos, ara resulta que l’Oracle és sensible a maj. i min. en els només dels camps d’una taula, però no en el nom de la taula. La tonteria m’ha fet perdre dies i dies de proves amb models de dades :'(

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo