oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

SOStenibilidad.com

Reading time: < 1 minute

Rarament quan veig alguna cosa per la TV em posa la pell de gallina i m’emociona. Doncs bé avui no només era algo que he vist per la TV sinó que era un anunci el que he vist. Així que he anat a YouTube a veure si hi era per poder-vos animar a mirar-lo:

Realment és una d’aquelles campanyes que et fan agafar encara més consciència de fins a quin punt estem abocats al fracàs. Espero que no siguem tan estúpids entre tots d’arribar als extrems que tan clars sembla que estan.

0 thoughts on “SOStenibilidad.com

  1. completament d'acord. l'he vist aquest vespre a la tv per primer cop, i m'ha semblat una obra d'art d'anunci. fantàstic.

  2. es veu que aixo de l'anunci aquest no es aigua clara.
    Qui esta posant els diners es veu que es una empresa constructora que es diu Acciona que acaba de posar-se com a patrocinador de la expo de Saragossa 2008. Si busques una miqueta ja veuras que comencen a sortir coses…

    L'anunci es molt txulu, es veritat, tot i que pel meu gust potser massa ambigu ja que podria estar donant un missatge ambivalent. A la gent se'ls/se'ns ha de dir les coses clares si no no entenem res de res.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo