oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

drupal e-commerce

Reading time: 1 – 2 minutes

Fa uns moments acabo de descobrir el drupal e-commerce. Després d’haver vist la potència del osCommerce i d’haver-me deprimit de vuere la discontinuitat que té el projecte i el desastre que és el codi que té, això de que drupal tingui una col·lecció de mòduls perquè podem usar aquest famós CMS com a botiga virtual.

De fet, mai he trobat gaire simple d’usar el drupal, però això no treu que té una gran estructura interna capaç de soportar tot tipus de sites. La veritat és que sempre he trobat que la qualitat de disseny era un dels punts febles del drupal, però amb una comunitat d’usuaris en alça i, obviament, una bona capacitat de suport de temes això cada cop ho veig més superat.

Suposo que l’Ernest ens en podria explicar unes quantes de coses del drupal, sobretot després del projecte que porta entre mans. Però jo no en tinc més experiència en el tema. Si mai m’hi poso ja ho comentaré.

0 thoughts on “drupal e-commerce

  1. No ets el primer que comenta aixó de drupal sobre el tema del disseny grafic i la seva dificultat d'us. M'agradaria saber en que et bases. Jo trovo que primer costa una mica ja que hi ha molta informació (segons el disseny que s'hagi triat de 2 o 3 columnes), peró després és com qualsevol altre cms, aixó sí una mica més potent que alguns altres en certs aspectes, com la seva versabilitat que permet adaptar-se a qualsevol format de web.

    <b>tag:</b> drupal, e-commerce

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo