oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Primeres conseqüències de la calor…

Reading time: < 1 minute

senzillament aquesta nit (jo que em pensava que a la nit refresca) el transformador del switch que ja portava els seus dos anyets (aprox) sense parar-se ha fet figa. Així que m’he aixecat i he comprovat que no tenia xarxa després de comprobar que tot estava bé i que no tenia connectivitat entre ordinadors he vist que tots els llums del switch estaben apagats i per sort només he hagut de posar un altre transformador perquè tornessin a fer pampallugues…uf!!! sinó ja em veia jo tot el dia sense switch :'(

Doncs tot arreglat… a veure si cauran gaires més coses aquest estiu, ja que la calor no para!

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo