oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Un parell d’enllaços molt bons sobre UTF-8 i PHP

Reading time: 1 – 2 minutes

Primer una cosa realment útil, un detector de quin format té un text per poder-lo transformar a UTF8 si cal. Sembla una tonteria però el no tenir-ho sempre et fa anar de corcoll: Detectando UTF8 en PHP (local).

L’altre enllaç és d’un wiki, on ens parlen del comportament de diverses funcions de PHP amb UTF8 i com jugar amb elles sense morir en l’intent i alguna coseta més:

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo