oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Amplificadors de 0.5W compatible amb 802.11b a 802.11g

Reading time: 1 – 2 minutes

amplificador.jpg

Renasis té un petit amplificador de 0.5W amb connectors RP-SMA i TNC, a escollir. Obviament va alimentat externament i la mini-antena que porta incorporada porta un connector RP-SMA en el que si fa falta es pot connectar una antena més potent. Així doncs es poden fer coses molt interessants amb aquests dispositius. Ja sabeu que en aquest país emetre en més de 100mW és il·legal així doncs això només és per fer proves 😉

Si no sabeu on aconseguir-lo m’ho dieu en privat i us ho dic, a més el preu és molt atractiu al voltant dels 100€.

Si voleu donar un cop d’ull al datasheet.

0 thoughts on “Amplificadors de 0.5W compatible amb 802.11b a 802.11g

  1. Hola noiet, deixo aquest missatge per dir-te que aquest és un dels blogs que més m'agrada sobre tot en el aspecte de la programació en PHP, crec que tots els posts són de molt bona qualitat, continua així, bona sort!!

  2. [1]

    Gràcies nano, doncs a veure si tinc una estona lliure perquè tinc un parell de temes de PHP per explicar força interessants. Però per avui plego. Que tinc el cap fet pols porto tot el dia amb el coi del 'symfony' i em sembla que em treurà fum el cap.

  3. hola, estoy buscando un diagrama electronico de como contruir un booster de señal wifi de 1watts

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo