oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Escriptori en 3D i nous conceptes d’usabilitat

Reading time: < 1 minute

Gràcies pel video Oriol, realment interessant. Us el recomano moltíssim ja que exposa idees de possibles futurs sistemes d’escriptoris en tres dimensions i sistemes d’interacció amb els documents/icones/programes/etc realment molt innovadors, almenys sota el meu punt de vista:

0 thoughts on “Escriptori en 3D i nous conceptes d’usabilitat

  1. És espectacular! Tot i que poc pràctic. Per la gent que té l'escriptori plagat d'icones (que el fa servir de carpeta de documents), potser sí que li és d'utilitat. Jo, però, he trobat molt més útil no haver d'ordenar els fitxers i fer servir en el seu lloc una eina d'indexació (p.e. google desktop)

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo