oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Gentoo trick: eina quickpkg

Reading time: < 1 minute

Dins del paquet gentoolkit podem trobar una eina que fins fa una estoneta no coneixia i que per culpa d’això m’havia fet perdre molt de temps, l’eina és realment interessant s’anomena quickpkg i ens permet crear un paquet binari a partir d’un paquet ja existent en el sistema. Realment útil quan volem tenir la còpia de seguretat de la versió d’un paquet que ja funciona en la nostre màquina i volem provar una nova versió sense haver de perdre altre vegada tot el temps fins que es torna a fer la compilació del paquet. Així doncs amb aquest eina podem estalviar realment moltes hores perdudes, almenys en el meu cas les havia perdut fins ara tontament.

Els paquets que es crein amb quickpkg obviament quedaran a:

${PKGDIR}/All
${PKGDIR}/

0 thoughts on “Gentoo trick: eina quickpkg

  1. jo mai feia servir els binaris fins que vaig recompilar el sistema varies vegades, que vaig afegir el buildpkg en el make.conf per anar mantenint els binaris per emergencies… el quickpkg com dius va de conya per paquets ja instalats 🙂

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo