oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

PoE – Power over Ethernet

Reading time: 2 – 2 minutes

Jugant amb els amics més d’una vegada hem injectat l’alimentació d’un dispositiu a través del cable ethernet l’invent és una mica d’anar per casa. Però serveix per estalviar-se una bona quantitat de calers i poder tirar només un cable entre el switch i el dispositu a alimentar. Per exemple, en algunes instal·lacions wifi del poble s’ha fet: Unim eBosc i ePineda (quasi 1km).

Doncs bé fins que no m’he llegit l’article que us vull recomanar pensava que l’estàndard PoE de la IEEE no era gaire més del que ja feiem nosaltres. Però després de llegir Power over Ethernet: the reality of designing a powered device (local) realment he vist que per començar els elements que fan falta per crear un dispositiu que compleixi l’estàndard PoE són força més complexes i professionals que com ho feiem nosaltres. Un bon exemple és mirar l’esquema dels components que componen un dispositiu PoE.

Així doncs us recomano perdre 5min en llegir l’article i tenir el tema PoE més que clar. Que sempre va bé saber perquè paguem tants calers per certes coses.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo