oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Avui el blog fa 6 anys

Reading time: 1 – 2 minutes

Com sempre que arriba aquesta data penso en que hauria d’escriure una mica la història de com vaig començar aquesta història i el perquè del nom. Bé per no parlar del temps que fa que el blog té aquesta imatgetan incompatible amb IE i d’altres navegadors. Però bé, millor que avui hem centri en sentir-me orgullos per les més de 100mil visites del mes passat i millor pensar en celebrar-ho. Ja que aguantar 6 anys i portar més de 1000 articles no esta tan malament. Aproximadament és un article cada dos dies. Malgrat això aquest mes ha estat molt fluix i la cua de pendents és brutal. Qui sap potser després de dinar m’animo a escriure alguna coseta.

formula.gif

Per cert, com molts ja sabeu dissabte ja ho vaig començar a celebrar. I jo diria que encara n’estic patint les conseqüències, bufff!!! que lluny que queden aquells 23 anys que tenia quan vaig començar amb aquest tema del blog.

0 thoughts on “Avui el blog fa 6 anys

 1. doncs felicitats!!

  la molecula aquesta que es?
  cafeina?
  ibuprofeno?

 2. [2]

  de moment vas una mica perdut. A veure si algú la coneix… una pista: THC.

 3. felicitats mussol, 6 anys donant guerra son molts anys 🙂

  Respecte a la molècula, jo diria que és Tetrahydrocannabinol… m'equivoco?

 4. Pozi!!!! BINGO!!!

  Si algú encara no sap què és: THC. Tot té la seva història tot i que no sempre es pugui publicar al blog.

 5. Ei Oriol! 6 anys!!! 1000 articles!!! Tant adictiu és això?!!! Jo tot just he celebrat el meu primer…
  Felicitats! Et mereixies una bona celebració…

 6. [6]

  ostres m'acabo d'adonar que no estic sindicat al teu blog Sergi, ara mateix vaig a fer-ho 🙂

  q vagi bé per allà dalt, fa uns dies va arribar un amic meu d'aquelles terres. S'hi ha passat quasi 1 mes estudiant anglès i fent turisme.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo