oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

El otro lado del sexo

Reading time: 2 – 4 minutes

Elotroladodelsexo.jpg

Avui he acabat de llegir aquest llibre de la Valérie Tasso. Com sempre hem passo descubreixo els autors quan ja han tret dos o tres llibres coneguts. Però bé, millor tard que mai. La seva obra més famosa que segurament us sonarà és Diario de una ninfomana. Però tornant al otro lado del sexo; per començar comentar que trobo la foto de la portada súper eròtica. Realment és una d’aquelles fotografies que em passaria hores i hores mirant. Però entrant una mica més endintre he de reconeixer que una de les històries que més m’atreien era la de les Tigresas Blancas. Realment apassionant aquesta carrera que tenen aquestes societats secretes i inconexes de dones que per aconseguir la juventut eterna han de xuclar l’energia dels seus dragons (amants). Realment és de les històries que més m’ha agradat del llibre.

També m’ha sorprès moltíssim en el primer capítol la història del castell del Reino del Otro Mundo on hi ha tota una societat montada al voltant del sado i on les que manen són les dones. Entre un hotel de “luxe” i un país dins d’un castell totes les lleis i regles que marquen l’ordre en aquell lloc el fan realment un lloc de culta i punt de mira pels curiosos. Realment per poc que ens atraigui aquest món del sado a alguns, tota la parafernalia que envolta a aquest lloc et fa entrar ganes de perdre-t’hi ni que siguin només un parell de dies.

La resta d’històries del llibre són força entretingudes i curioses. Però la veritat esta lluny de ser un dels millors llibres que he llegit. Malgrat això he de reconeixer que és una lectura entretinguda, amena i fàcil de fer-te perdre el món de vista durant unes quantes hores. Així doncs, si realment la vostre llista de lectures no tècniques arriba a la vostre fi aquesta és una bona excusa per començar a llegir aquest llibre tan curiós i atrevit.

Demà començaré amb Tavesuras de una niña mala, del Mario Vargas Llosa. Malgrat és una novela i jo no sóc massa de novel·les me’l va recomanar i comprar la Daphne, així doncs li donaré una oportunitat espero que no em decepcioni perquè il·lusió li posaré.

0 thoughts on “El otro lado del sexo

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo