oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

aptana: eina professional per programar UI Web

Reading time: 2 – 2 minutes

aptana esta disponible per Mac, Windows, Linux i fins hi tot com a plug-in per l’Eclipse. Així doncs es tracta d’una eina que ens ajudarà a programar. Com ja posava en el títol esta orientada a la creació d’interficies d’usuari via web. Ralment és per gent molt i molt professionals, abstenir-se principiants. Ja que li treurem realment el suc quan treballem amb JavaScript, AJAX, Yahoo UI, CSS, Dojo Javascript library, etc. De fet no em declaro ni usuari de l’eina ni segurament futur usuari de la mateixa, però això no treu que després de veure els screencast que té l’eina m’hagi caigut la baba i hagi sabut apreciar la gran feina que s’ha fet per crear una eina com aquesta.


screenshot_library_project_select.png

Per si tot això fos poc es tracta d’una eina OpenSource i com ja he dit multiplataforma. L’aspecte gràfic esta molt acurat i a més suporta força navegadors per comprobar que el codi que anem programant és compatible en tots ells. Com passa en tots els projectes vanguardistes també disposa d’un blog des d’on podeu anar seguint les millores que va tenint el programa, ja que ara mateix només hi ha disponible la versió beta.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo