oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Generant RSS de les revisions de Subversion

Reading time: 2 – 2 minutes

rss.jpg

Quan treballes en un projecte on hi ha més d’una persona treballant contra un repositori de codi és molt bona idea poder-se sindicar via RSS a les noves revisions que es van publicant del codi i als comentaris associats a aquestes revisions. De fet, aconseguir això amb subversion no és gens difícil. Jo fins ara ho he fet amb el WebSVN (port del ViewCVS. A més gràcies al trac també podem obtenir aquests RSS i moltes més funcionalitats. Però tot això ja us ho he explicat. En alguns casos però ens pot interessar publicar aquests RSS sense haver de tenir programes orientats a altres funcionalitats sinó únicament aprofitar les extencions WebDAV/DAV_SVN per publicar els RSS. Això és el que ens expliquen a l’article HOWTO: Adding an RSS feed to a Subversion Server (local).

De fet, el que planteja aquest article és força senzill. Simplement usa un generador d’RSS a partir de les revisions de l’SVN, l’script esta fet en python i després li diem al subversion que després de cada commit que es fassi al repositori es genir un nou fitxer RSS. Així doncs el tema no té cap misteri però va bé tenir-ho en un howto per si mai fa falta.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo