oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Phalanger: the PHP Language Compiler for .NET Framework

Reading time: 2 – 2 minutes

dotNet.jpg

Ja coneixia aquesta solució però mai recordava el nom que tenia, de fet, encara no l’he pogut provar mai però pel que he vist a la web en principi qualsevol dels nostres codis fets en PHP hauria de poder-se compilar en bytecode perquè pogués correr en un servidor web ASP.NET.

Penseu el senzill que serà doncs, usar codi des de .NET que haguem fet amb PHP o alrevés, si ja disposem de classes implementades en C# O VB.NET les podrem usar tranquilament des de PHP.

Llàstima que no m’hagi posat mai ni en .NET ni mono ni res de res. A més dubto que ho fassi perquè no és la meva feina, però per alguns codis que tinc fets a la feina en PHP em seria una gran avantatge poder-los fer corre directament sobre infraestructures complemtament windows, així no hauria de portar els codis de PHP a llenguatges més complexos per tal de fer-los corre en servidors 2000 o 2003 amb ISS i .NET.

Per ampliar més informació us recomano la web de Phalanger és força completa i té molta documentació si algú proba mai el compilador que m’avisi ja que hi estic molt interessant però em suposaria molta feina provar-lo amb la infraestructura que tinc montada ara mateix. A més no tinc ni idea de .NET.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo