oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

tagfs: Music library file system

Reading time: < 1 minute

Sistema de fitxers que combiana la potència d’una bbdd (sqlite) per tal d’oferir un tagged filesystem. O sigui, que els nostres arxius d’audio (.mp3 i .ogg) s’organitzen al sistema de fitxers no només com a fitxers sinó també amb els atributs de les etiquetes ID3, o sigui, autor, nom album, nom cançó, etc. Malgrat crec que és una idea excel·lent, que ja hi ha grans empreses que fan coses semblants (MS amb el WinFS) li falta una mica de potència. Ja que només suporta dos tipus de fitxers i només de música.

Per si li voleu donar un cop d’ull ho podeu trobar a TagFS project page.

0 thoughts on “tagfs: Music library file system

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo