oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Camps d’arròs de la Xina

Reading time: < 1 minute

xina-arros.jpg

0 thoughts on “Camps d’arròs de la Xina

  1. Hola mussol,

    Em sap greu haver-te de preguntar, però ara mateix no tinc altre referència. Estic pensant en fer un viatget a la Xina, pero el problema que tinc es que nomes hi podria estar uns 13 dies (ja li he restat el dies que perdria en el viatge fins allà) i no sé si val la pena. Què opines? Li pots demanar a la Daphne?

  2. [1]

    enviem un email en privat que li comentaré a la Daphne aquest finde. Una bona idea és que miris l'itinerari que varem fer nosaltres durant 15 dies podries treure bones idees ja que varem recorre del nord al sud amb 15 dies. Tot i que si ho fas sol és realment difícil sobretot pel tema comunicació ja que no parla anglès ni cristo allà.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo